0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Varnost osebnih podatkov

Podjetje DOM24 d.o.o., kot upravitelj spletne strani  www.dom24.si in www.stolice.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke (neškodljive), katere se naložijo na uporabnikov računalnik, kateri so potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

V skladu z "Zakonom o elektronskih komunikacijah", se pri prvem obisku spletne strani na računalnik naložijo le piškotki, kateri so nujni za delovanje strani. Spletne strani www.dom24.si  in www.stolice.si uporabljajo le piškotke, ki so nujni za samo delovanje spletne strani.

Dom24 d.o.o. kot spletni ponudnik in upravitelj, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan za varovanje osebnih podatkov svojih uporabnikov. Upravitelj hrani samo podatke, katere potrebuje za dostavo blaga in ti so:

- ime in priimek

- celoten naslov in kraj bivanja

- kontaktno telefonsko številko in naslov emaila

- geslo v šifrirani obliki (če se prijavi)

- ostale podatke, katere navede na obrazcu za oddajo naročila

Dom24 d.o.o bo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov, varoval vaše podatke in jih ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. Zunanjim dostavnim službam, bo posredovan vaš naslov, samo  in izključno za namene dostave blaga. Različa e-obvestila in e-novice vam bomo posredovali samo, če se boste na njih naročili.