0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Potek nakupa

Potek NAKUPA poteka v 1xkoraku.


1. Oddaja naročila,

Naročilo lahko oddate kot registriran uporabnik ali kot gost. Ko boste izbrali blago, bo začetna količina 1 kos, tukaj pri naročilu več kosov spremenite količino in pritisnite ikono osveži košarico. Sistem bo preračunal količino in zračunal končno ceno z DDVjem. Tukaj lahko nadaljujete z nakupom, tako da pritisnite na ikono nadaljuj z nakupom ali pa enostavno kliknite ikono na blagajno. Nakar vas bo sistem preusmeril na hitro blagajno, kjer bo potrebno vnesiti vse podatke.

1.INFORMACIJE O PLAČILU

Tukaj vnesete vse potrebene informacije za kasnejšo dostavo in račun. Izbirate lahko dostavo tudi na drugi naslov ampak morate označiti ikono *pošlji na drugi naslov* kjer dopišete drugi naslov dostave. Lahko si tudi ustvarite račun ampak za opravilo nakupa to ni potrebno.

2. NAČIN DOSTAVE

Napiše se vam znesek dostave, cena dostave je odvisna od višine nakupa in sicer:

Za nakupe od - 0,1 eur - 29,99 eur je dostava 3 eur z ddvjem

Za nakupe od -30,00 eur - 99,99 eur je 7 eur z ddvjem

Za nakupe od - 100,00 eur - 249,99 eur je 13 eur z ddvjem

Za nakupe od 250,00 eur - 399,99 eur je 18 eur z ddvjem

Brezplačna dostava nad skupno vrednost 400,00 eur

3. INFORMACIJE O PLAČILU

Plačate lahko s plačilnimi karticami, s plačilno kartico DINERS do 24 obrokov (jo je potrebno posebej označiti), plačilo po povzetju ali predračunu. Označiti morate eno od štirih ponujenih možnosti.

Nakar sledi PREGLED NAROČILA

Kjer si ogledate za kateri artiker gre, njegovo ceno z ddvjem in ceno dostave. Zadnja je za označiti ikona, da se strinjate z obveznostjo plačila. Ko ste to vse naredili enostavno oddate naročilo in NAROČILO JE ODDANO.

 

Obdelava naročila

Po oddaji naročila boste prejeli v svoj poštni predal email, v katerem bodo navedeni vaši podatki in artikel/artikli, katere ste naročili. Časa imate 2 uri, da naročilo prekličete, po dveh urah gre naročilo avtomatizirano v obdelavo in pošiljanje naročila proizvajalcu.

 

Blago je pripravljeno za dostavo

Ko je blago pripravljeno oziroma v našem skladišču, vas obvestimo 1 dan pred dostavo po  telefonu in se dogovorimo za uro dostave. Dostavo vršijo naša vozila ali zunanji izvajalci. Z vozniki se uskladite za okvirni čas, kadar boste doma.

Če pa imate kakšno vprašanje ali potrebujete pomoč, pa nas pokličite na našo brezplačno 

Opozoriti bi vas želeli, da izdelki ne vsebujejo dekoracije (dekorativnih izdelkov), veljajo za 1xkos, če ni drugače navedeno.