0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Nakup na obroke

1. Možnost spletnega kredita Leanpay

Kako poteka nakup preko hitrega kredita LEANPAY?

Enostavno! Ko se odločite za nakup določenega artikla, ga vstavite v košarico in potrdite oranžen gumb na desni strani *NA BLAGAJNO*. Ko ste na blagajni, izpolnite vse potrebne podatke in pri NAČINU PLAČILA, izberite "Hitri spletni kredit - Leanpay" ter oddajte naročilo in sledite navodilom.

Pred tem pa lahko na strani Leanpay tudi preverite svoj limit

2. Možnost nakupa na obroke s plačilno kartico DINERS (Erste Card Slovenija)

Nakup na obroke s plačilno kartico DINERS lahko izvedejo vsi imetniki plačilne kartice, kateri imajo omenjeno kartico in imajo tudi pri Erste Card urejeno nakupovanje na obroke. Na naši spletni strani ponujamo nakup na obroke od 1-24 mesecev s plačilno kartco DINERS, ne glede na višino nakupa.

Kako poteka nakup s plačilno kartico DINERS? Ko se odločite za nakup določenega artikla, ga vstavite v košarico, v kolikor bi želeli zaključiti nakup, potrdite oranžen gumb na desni strani * NA BLAGAJNO*. Ko ste na blagajni, izpolnite vse potrebne podatke in v tretji točki imate NAČIN PLAČILA, TAM IZBERETE *Plačilo s kreditnimi karticami* in oddate naročilo. Takrat vas sistem preusmeri na kodirano in varno stran ponudnika kartic ACTIVA, kjer vpišete:

- ŠTEVILKO KARTICE (14 mesta številka na začetni strani karice DINERS)

- VELJAVNOST ( ta podatek imate skrajno desno spodaj na sprednji strani kartice)

- CVC2/CVV2 (ta podatek dobite na hrbtni strani kartice - zadnje tri številke)

POZOR, ko boste vnesli številko kartice in boste vnesli 14 mestno številko iz prve strani, se vam bo pod zneskom oziroma pod št.naročila ponudila ikona (ŠTEVILO OBROKOV). Tam pa izberete število obrokov od 1-24. Ko ste vse to uredili pritisnite na  gumb POTRDI PLAČILO. V kolikor ste vse naredili pravilno, boste dobili potrditveni email naročila na vaš elektronski naslov.