0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Jedilne mize

Izdelki 49 do 60 od 207 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Izdelki 49 do 60 od 207 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Jedilne mize

Običajno ima vsak bivalni prostor tudi jedilno mizo. Gre za tradicionalen kos pohištva, brez katerega si težko predstavljamo vsakdanjik. Jedilne mize nimajo samo praktičnih funkcij, pač pa tudi združujejo družinske člane. Nekako jo povezujemo z gostoljubnostjo in domačim udobjem.

Kuhinjske jedilne mize so lahko zelo različne in je tako na voljo ponudba, ki zagotavlja, da vsak prostor namenjen jedilnici, krasi popolna jedilna miza.  Ker so običajno nameščene v kuhinji ali pa vsaj v njeni bližini, ji tako rečemo kar kuhinjska miza.

Pri izbiri kuhinjske mize boste tako upoštevali dizajn in predvsem material ter velikost. Zato je nujno, da se pred nakupom odločite, kakšna so vaša pričakovanja in potrebe in se na podlagi teh odločite, katera miza je najbolj uporabna za vaše želje.

Kuhinjske jedilne mize

Kakšna naj bo jedilna miza, torej kos pohištva, od katerega se zahteva vzdržljivost in stabilnost? Dolgo časa naj ohranja svoj videz in naj bo enostavna za nego? Hkrati pa ne sme ostro reagirati na razno tekočino, ki se znajde na njej? Različni materiali jedilnih miz so različno uporabni, zato se boste morali odločiti, katere so vaše prioritete.

Namreč, oblikovalska fantazija pogosto dobiva razne, tudi nenavadne oblike. Tako so na voljo možnosti v različnih oblikah, katere hkrati nudijo praktične koristi, kakor tudi predstavljajo edinstven dekor prostora.  

V nadaljevanju vam podajamo nekaj možnosti za izbiro.

Okrogle jedilne mize

Okrogle jedilne mize združujejo prednosti pravokotnih in okroglih, hkrati pa delujejo zelo elegantno. Odlična izbira so predvsem za večje število članov v družini in za manjše kuhinje, saj vizualno zmehčajo prostor. Poskrbijo za privlačno notranjost prostora, poleg tega so tudi varnejše za otroke, saj so brez vogalov. Zaradi pestrosti izbire med različnimi modeli, so izredno praktična izbira.  

Raztegljive jedilne mize

Ali morate za vašo mizo sprejeti veliko število jedcev? Več kot jih morda vaša miza sploh lahko sprejme? Potem so raztegljive jedilne mize najboljša izbira. Vse, kar morate storiti, je, da kadar se pojavi potreba po dodatnih sedežih za jedilno mizo, da jo raztegnete. Tako lahko običajno podvojite število sedežev. Na ta način vam zložljiv model enostavno in elegantno reši težavo s sprejemanjem dodatnih gostov za mizo. Kadar te zahteve niso potrebne, se miza enostavno zloži,  kar je tudi njihova prednost, da ne zavzamejo veliko prostora.

Steklene jedilne mize

Zelo priljubljene so steklene jedilne mize, saj so enostavne za vzdrževanje in zelo trpežne. Na voljo so različne možnosti izbire in sicer med barvnim steklom, klasičnim ali tudi z vzorci.  Naslednja prednost je tudi njihova finančna dostopnost ter poseben, eleganten videz.

Ne izgubljajo priljubljenosti in so velikokrat prva izbira tistih, ki iščejo estetske jedilne mize, trpežne in visoke zmogljivosti.  

Masivne jedilne mize

Za masivne jedilne mize velja, da so večna klasika in so zelo priročne za uporabo. Postavijo se lahko na različne konce, ne ovirajo gibanja, so izredno stabilne in trpežne. Primerne so za različne velikosti kuhinje, njihova zmogljivost je lahko velika.

Pohištvo iz naravnega lesa velja za varno, najkakovostnejše, vzdržljivo, varno in luksuzno. Ustvarjanje dizajnerskega pohištva je z naravnimi materiali enostavno, tako so na voljo razne jedilne mize, popolne za vse potrebe, želje in pričakovanja.